|
|
Lån  


 
Gode råd inden valg at byggefirma
1. Få alt på skrift

Også hvis du og byggefirmaet er bliver enige omkring ændringer undervejs, så skal du sørge for at få dette på skrift. Det er oftest ikke nødvendigt at skrive hele aftalen om, blot lave et kort tillæg til aftalen. En mundtlig aftale er lige så gyldig som en skriftlig, men bevisbyrden næsten umulig. Sørg derfor altid at få de ting, I bliver enige om at ændre undervejs, bliver nedfældet på skrift som tillæg til kontrakten.

2. Check dit byggefirma

Spørg efter firmaets erfaringer med præcist det som du gerne vil at han skal lave for dig. Indhent referencer fra jeres arbejder med lignende opgaver.

3. Få en byggesagkyndig ind over byggeforløbet

Allerede i tilbudsfasen kan en lille investering i at få en erfaren uvildig rådgiver ind over forløbet være en god investering. En byggesagkyndig kan hjælpe dig til at få tilbuddet til at være så specifikt og konkret, at der ikke overlades noget til tilfældigheder. Tag endvidere byggesagkyndig med til afleveringsforretningen. Således sikrer du, at det håndværksmæssige arbejde bliver gennemgået korrekt.

4. Pas på med store forudbetalinger

Ved større entrepriser er det naturligt at byggefirmaet ønsker forudbetaling. Sørg for ikke at lave for store forudbetalinger. Forudbetaling af materialer er fint. Du skal blot sikre dig, at materialerne bliver sendt til din adresse. Således er det din ejendom. Får de er leveret på din adresse, så har byggefirmaet ikke ret til nogen form for betaling. Generelt om betaling kan man sige at det er vigtigt ikke at betale for mere end der er udført. Har byggefirmaet leveret materialer og lavet 20% af arbejdet, å betale ikke for mere end det.

5. Har byggefirmaet en garantiordning

Ved specielt større projekter anbefales, at du vælger et byggefirma, der har en garantiordning tilknyttet.

6. Indhent flere tilbud

Få flere tilbud fra flere forskellige byggefirmaer. Der kan være rigtig mange penge at spare.

7. Hvis tingende går galt:

Er tingene gået i hårdknude for dig og håndværkeren og I ikke kan blive enige omkring evt. fejl og mangler, anbefales at inddrage en Syns & Skøns mand.

Kategorier på sider:

Gulv Byggeri Leca Bjlke Cement Byggarantiordning Mursten Overvejelser fr byggeri Kampagnetilbud Gips Byggefirmr Beton Parcelhus Sundt byggeri Bolig ting Villa Skifer Rem Gode rd inden valg at byggefirma Kapitl Tjekliste byggeri Vg Mrtel Galv Boligbyggeri Bindingsvrk Tag Lamper Typehus Hvorfor byggeledelse1111 Tegl Glas


 Du er her: Byggefirma - Netannoncer Byggefirma -